4 juni 2023
14:00

FC Djursholm

Referat: Åkersberga FC - FC Djursholm

En match vi visste skulle bli svår. Djursholm kommer igenom mittfältet alldeles för lätt, men backlinjen lyckas hålla tätt. Vi lyckas få till några bra anfall, men avsluten tar både i stolpe samt ribba. I minut 20 kommer Agid loss på höger sidan och tar sig in i straffområdet där han väldigt hårt blir stoppad och domaren pekar på straffpunkten. Kayembe förvaltar straffen väl och det står 1-0. Djursholm får inga farliga anfall och vi går till halvtid med 1-0. När andra startar är Djursholm farliga och gör anfall på anfall, men nu är även mittfältet och backlinjen samlade och lyckas avstyra alla försök till anfall. Även i denna halvlek är stolparna och ribban i Djursholms mål i vägen ,men 30 min in i andra är Erik påpassligt framme och gör 2-0. Här händer det något. ÅFC blir lite oorganiserade och det ser ut som om Djursholm tar över matchen. Lyckligtvis lyckas grabbarna samla ihop sig igen. I slutet är det många trötta ben då det stundtals har varit högt tempo så Micke och Yousef gör flera byten och med friska ben på plan lyckas vi avsluta matchen 2-0.

sön 20 aug 2023, 12:00 FC Djursholm - Åkersberga FC 0 - 5